Slik lykkes du på Arendalsuka

Foto: Arendalsuka / Mona Hauglid

Arendalsuka er landets fremste møteplass mellom politikere, næringsliv og interesseorganisasjoner. Det blir fysiske arrangementer i Arendal i valgåret 2021. Vårt team er på plass i vårt eget hus i Arendal, med både strategiske og operative ressurser.

HA EN PLAN

Arendalsuka er en travel møteplass. Kampen om oppmerksomheten er tøff, samtidig er det kanskje årets største mulighet til å nå et spennende publikum. Skal du lykkes må du ha en god plan for tilstedeværelsen. Vi har erfarne rådgivere som vet hva som kreves for å ta rampelyset og markere seg under Arendalsuka. Vi kan hjelpe deg med å sette akkurat din sak på dagsorden.

ØNSKER DU Å ARRANGERE NOE?

Å arrangere noe under Arendalsuka krever grundig forarbeid, og det forarbeidet må starte nå. Debatter, samtaler, rundebordsdiskusjoner, frokostmøter og liknende må vekke interesse og engasjere målgruppen. Et godt tema, gode deltakere og en god debattleder må på plass for at debatten skal sette agendaen. Vi kjenner debattene som går i samfunnet godt, og kan levere et nøkkelferdig produkt, fra start til slutt. Fra hvordan du skal koble et bestemt tema på samfunnsdebatten, til valg av egnede lokaler. Vi bistår med råd og prosjektledelse gjennom hele prosessen.

GODT PR- OG KOMMUNIKASJONSARBEID ER VIKTIG

I år er det viktigere enn noen gang å ha en god kommunikasjonsplan som sikrer at alle dine interessenter hører fra deg i Arendal. Vi kan hjelpe deg med å lage en plan, samt operative ressurser som hjelper deg å få alt ut til riktig tid.

ET KREATIVT KONSEPT KAN LØFTE TILSTEDEVÆRELSEN

En god kommunikasjonsplan inneholder alltid et kreativt element. Våre team er eksperter på å utvikle engasjerende konsepter som både gjør at du skiller deg ut i Arendal samtidig som du også treffer alle dine andre målgrupper med budskap fra landets kanskje viktigste møteplass.

VIDEO- OG INNHOLDSPRODUKSJON ER VIKTIG

I år blir det viktigere enn noen gang å produsere godt innhold fra Arendalsuka. Vi kan bistå med produksjon av film, intervjuer, redaksjonelle artikler og alle andre former for innhold til bruk internt og eksternt, tilpasset alle formater fra Tiktok til intranett.

LIVE STREAMING AV ARRANGMENTER BLIR AVGJØRENDE I ÅR

Alle som arrangerer debatter og seminarer under Arendalsuka er spesielt oppfordret til å streame dette live til alle som ikke kan være i Arendal. Vi kan gi råd om gjennomføring og/eller stå for hele produksjonen.

LYTT TIL ERFARNE ARENDALSFOLK

Arendalsuka er til for folket, ikke kun for eliten. Vi anbefaler alle kunder å ta turen til Arendal hvis de kan. Det er en fantastisk arena for å lytte og lære. Arendalsuka byr på et sjeldent høyt nivå av både kompetanse og ikke minst evner og lyst til å formidle og debattere kunnskap. Vi kan hjelpe deg å navigere i jungelsen av arrangmenter og sette opp et program av dialoger og debatter som passer deg best.

HA DET GØY!

Vi håper å se deg i Arendal! Ta kontakt med oss dersom det er noe vi kan bistå deg med!