Sebastian Bergedahl Vernang til Publicis MSL

Publicis MSL styrker seg ytterligere innen samfunnskommunikasjon. Med ansettelsen av Sebastian Bergedahl Vernang har PR-byrået i Publicis økt staben med fem rådgivere gjennom pandemien.

Sebastian Bergedahl Vernang kommer fra en stilling som spesialkonsulent innen politisk styring og kommunikasjon i Oslo kommune. Han trer inn i en rolle som kommunikasjonsrådgiver i Publicis MSL.

- De siste årene har til fulle vist at alle selskaper også er del av samfunnet. Både pandemien og det økte fokuset på bærekraft er store dugnader der også næringslivet spiller en viktig rolle. Jeg anser MSL og Publicis til å være landets mest spennende kommunikasjonshus fordi de evner å kombinere samfunnsforståelse med analyse, merkevare og teknologi, sier Sebastian Bergedahl Vernang.

I sin jobb i Oslo Kommune har Bergedahl Vernang vært tett involvert i koronahåndteringen.

- Det som tiltrekker meg med Publicis MSL og Publicis Groupe Norway er bredden i kompetanse som tilbys, med alt fra strategi, kreativitet, teknologi og innholdsproduksjon. For meg som har et brennende samfunnengasjement, er det moro å få lov til å jobbe med en så rikholdig verktøykasse, sier Sebastian Bergedahl Vernang.  

Publicis i Norge består av byråene Publicis MSL, Publicis Kitchen og Publicis Starcom, som ble formelt fusjonert i 2019. Sammen har de en betjeningsmodell som gir alle byråene tilgang på felles teknologi, analyse og innholdsproduksjon.

- Sebastian er et multitalent som både har hjerte og hode på riktig sted. Han har imponert oss med sin samfunnsforståelse og evne til å sette seg raskt inn i svært komplekse problemstillinger, sier Rolf Aaneland, byråleder i MSL.

Stor rekrutteringskampanje

Med ansettelsen av Sebastian Bergedahl Vernang har Publicis MSL økt staben med fem rådgivere gjennom pandemien, og teller i nå 11 rådgivere på tvers av avdelingene for selskaps- og markedskommunikasjon. Denne høsten gjennomføres en større rekrutteringskampanje med mer enn 30 stillinger på tvers av Publicis-byråene Kitchen, Starcom og MSL.

- Sammen med søsterbyråene våre er vi en totalleverandør på alle våre kunders strategiske og operative kommunikasjonsbehov. Gjennom pandemien har vi erfart kraften som ligger i å kunne kombinere strategisk rådgivning med landets beste ressurser innen innholdsproduksjon, data og innsikt, i tillegg til tradisjonelle reklame- og mediebyråleveranser, sier Rolf Aaneland.