Publicis MSL-team vant den norske Young Lions PR-konkurransen

Sebastian Vernang og David Aas vant den norske Young Lions PR-konkurransen (Foto: Kreativt Forum)

Sebastian Vernang og David Fransplass Aas fra Publicis MSL vant den norske Young Lions PR-konkurransen. Juryen mente Sebastian Bergedahl Vernang (26) og David Fransplass Aas (29) leverte et glimrende kreativt konsept, og at duoen har de beste forutsetninger for å hevde seg i den internasjonale finalen, skriver Kreativt Forum.

Det er Mental Helse Ungdom som står bak briefen, og den handlet om hvordan bygge økt kjennskap og større engasjement for unges mentale helse.

− Dette var veldig gøy. Å få lov til å presentere en kreativ og vågal idé som bidrar til å belyse et stort samfunnsproblem har vært utrolig givende. Vi gikk for noe utenom det vanlige, så det er morsomt at juryen likte løsningen vi presenterte, sier Sebastian Bergedahl Vernang til Kreativt Forum.

− Vi setter stor pris på at byrået vårt, Publicis MSL, ser verdien i å delta på slike konkurranser. Nå gleder vi oss til å forsvare Norges ære i den internasjonale konkurransen. Gullet skal hjem, sier David Fransplass Aas.

Årets internasjonale finale avholdes digitalt 17. mai, men de norske vinnerne får også delegatpass til Cannes Lions i juni.

Les hele saken på Kreativt Forum