Publicis MSL-talenter blant de beste i verden

Det var veldig gøy for David og meg som har jobba hardt med det og se at det får resultater. Det er kjedelig å ikke få edelt metall, men vi sier oss fornøyd med å få topp seks. Nå gleder vi oss til å dra til Cannes, sier Sebastian Bergedahl Vernang til KOM24.

Sebastian Bergedahl Vernang og David Fransplass Aas i Publicis MSL har representert Norge i verdens største reklamekonkurranse for unge talenter, Young Lions. Det var i PR-kategorien av Young Lions de konkurrerte.

Hele 28 land hadde meldt seg på, og de to stod til slutt igjen som en av de seks beste. Shortlist-plassering gir diplom.

- Dette var skikkelig gøy for David og meg. Vi fikk en vanskelig brief, men jobbet målrettet og hardt for å finne løsningen vi mente var klokest. Det er selvfølgelig kjedelig at det ikke ble edelt metall, men vi sier oss fornøyd med å være topp seks i verden, sier Sebastian Bergedahl Vernang.

Årets brief gikk ut på å utvikle et PR-konsept for å lansere en kampanje for å fremme antirasisme på vegne av UNESCO.

- Det er morsomt å få bekreftet at vi leverer kreative løsninger på høyde med de beste i utlandet. Det var 24 krevende timer hvor vi virkelig fikk vist hvilken kreativ kraft som ligger i oss, sier David Fransplass Aas.

Byråleder Rolf Aaneland i Publicis MSL er selvfølgelig svært stolt over prestasjonen til David og Sebastian.

- Vi er ekstremt stolte over den fantastiske prestasjonen til Sebastian og David. Talentutvikling har alltid vært viktig for oss i Publicis MSL, og nå får vi offisielt bevist at vi har talenter i verdensklasse. Dette er også en stor anerkjennelse av hele Publicis-miljøet, sier han.