MSL styrker seg ytterliggere innen kommunikasjon og prosjektledelse

Rolf Aaneland, byråleder i Publicis MSL, er svært stolt over å ha fått Gudrun og Amy med på laget.

- De er blant de beste faglig sett, samtidig som de er gode lagspillere som passer inn i vår kultur. Gudrun har svært verdifull erfaring fra retail, bærekraft og lederkommunikasjon. Amy har en sjelden kombinasjon av dypsamfunnsforståelse og svært gode prosjektlederegenskaper, sier Rolf Aaneland.

Gudrun Lægreid har startet som seniorrådgiver i Publicis MSL. I Ikea jobbet hun med lederkommunikasjons og bærekraft i stillingen som leder for samfunnskontakt.

- Etter mange år på kundesiden vet jeg mye om hva som skal til for å lykkes som byrå, og for å bli en viktigpartner for kundene. Jeg motiveres veldig av filosofien til Publicis og MSL, som forener både kommunikasjon, teknologi og markedsføring, slik at det matcher oppdragsgivernes behov, sier Lægreid.

Amy Crowter har startet i MSL som prosjektleder og rådgiver. Hun er utdannet statsviter og har lang byråerfaring, sist fra design- og kommunikasjonsbyrået Gjerholm.

- Jeg ble tiltrukket av bredden i kompetanse på tvers av Publicis, i tillegg til at MSL også leder store internasjonaleprosjekter. Her får jeg brukt alt jeg kan, samtidig som jeg lærer mye nytt, sier Crowther.

Med ansettelsen av Gudrun og Amy, har MSL økt staben med syv rådgivere gjennom pandemien, og teller nå 14 rådgivere på tvers av avdelingene for selskaps- og markedskommunikasjon.

Les mer her.