MENY velger Publicis MSL som PR-byrå

MENY legger handleturen til Publicis MSL I 10 år har MENY og Kitchen inspirert nordmenn til å spise bedre. Nå blir søsterbyrået Publicis MSL med på laget.

– Vi er utrolig stolte og glade for at MENY har valgt MSL som PR-byrå og kommunikasjonsbyrå. Våre kollegaer i Kitchen har hatt et godt samarbeid med MENY i ti år. MENY har tatt en unik posisjon i dagligvarebransjen, som en aktør som fremmer matkunnskap, norske matskatter og høykvalitet. Å få bruke vår verktøykasse som rådgivere til å bistå MENY med å posisjonere seg ytterligere blir en fryd.  For som alle vet; spiser du bedre så lever du bedre, sier Gudrun Lægreid, seniorrådgiver og kundeansvarlig for MENY i Publicis MSL.

MENY vil inspirere til matglede

- MENY skal være motsatsen til lavpriskjedene og vi jobberaktivt med å fremme utvalg, matglede og norsk kvalitetsmat ut til kundene. For å lykkes, må vi kommunisere hva vi er og hvorfor vi skiller oss fra konkurrentene. Da trenger vi skarpe PR-hoder som forstår varehandel og hvilken rolle vi har i mat-Norge, sier Nina Horn Hynne, kommunikasjonssjef i MENY.

Varehandelen er i rivende utvikling, og nordmenns handlevaner er i stadig endring.

-  MENY skal være best på utvalg. Enten du handler i butikk eller på nett skal vi inspirere kundene våre til å velge variasjon og kvalitet. Vi har også en viktig rolle i  å fremme matfag og allfagkunnskapen vi finner blant våre medarbeidere, som vi kaller matarbeidere. Det er tett mellom medarbeidere med fagbrev, noe vi er veldig stolt av, forteller Hynne.

Fremtiden er bærekraftig

Som i de fleste andre bransjer endrer også dagligvarehandelen seg for å bli enda mer bærekraftig.

- Vi skal gjøre det enklere for kundene å handle sunnere og mer bærekraftig ved å gi valgmuligheter, inspirasjon og kunnskap. Kundene våre kan blant annet se sitt eget klimaavtrykk i maten de har kjøpt. Ellers jobber vi blant annet med kutt i eget matsvinn og utslipp, , fortsetter Nina Horn Hynne.

En kunde med det målet passer som hånd i hanske for MSL som har lang erfaring med å jobbe med varehandel og bærekraft.

- Vi er så heldige å ha mange varehandel-kunder og jobber både operativt og strategisk med dem. Vi forstår hvor kompleks en kjede med 186butikker over hele landet som berører mennesker liv hver dag er, og vi tror at vår erfaring fra andre kjeder - selv om de selger møbler, burgere eller elektronikk kan komme godt med, avslutter Lægreid.