Ida Tabak til MSL

Tabak kommer sist fra en stilling i United Influencers, der hun har jobbet som strategisk rådgiver.

- Det er stor etterspørsel etter mer profesjonalitet innenfor influencer marketing, og jeg ser frem til å være i førersetet på å utvikle fagområdet i Publicis. Jeg tar med meg noen lærerike år fra United Influencers og gleder meg til å jobbe tett med den dyktige gjengen på PR og innholdsproduksjon i MSL og Publicis, sier Ida Tabak.

Tabak blir del av MSLs team på markedskommunikasjon, og inngår i en større satsing på Influencer marketing på tvers av Publicis-byråene Kitchen, Starcom og MSL. For to år siden lanserte Publicis det banebrytende verktøyet Fluency som gir bedre innsikt, enklere samarbeid mellom merkevarer og influencere og ikke minst en betydelig forbedret dokumentasjon av effekten av samarbeidene.    

- Mange opplever at det er vanskelig å orientere seg og at det er få nøytrale rådgivere som både forstår merkevarestrategi og markedet for influencere og andre opinionsdannere. Med Ida på laget får vi en rådgiver med stort nettverk, lang erfaring og som i tillegg deler vår lidenskap for kvalitet og effekt, sier Rolf Aaneland, byråleder i MSL.

- Gode samarbeid med influensere oppstår når det finnes en gjensidig entusiasme for produkt og merkevare. Dette stiller store krav til valg av riktige profiler, og gode prosesser mellom merkevaren og influenser. Jeg er opptatt av at kundene skal se på samarbeidet som et partnerskap, og ikke som en vanlig reklameplassering, sier Ida Tabak.

MSL har en stor og voksende kundeportefølje innen markedskommunikasjon, med blant annet Burger King, Unilever og Samsung på kundelisten.

- Vi opplever at kundene våre deler vår begeistring for å kombinere strategi med kreativitet og hele verktøykassen som kommunikasjonsfaget kan tilby. Dette er nok grunnen til at vi har fått nye kunder og spennende oppdrag både innen selskaps- og markedskommunikasjon. Ikke minst har vi fått flere globale oppdrag som ledes fra Norge. Jeg er utrolig stolt av teamet, og innsatsen hver enkelt legger for dagen på hjemmekontorene sine, sier Rolf Aaneland.

Les mer om Ida her.