Hannah og Helene fra skolebenken til Publicis MSL

Nyutdannede Hannah Ekelund og Helene Huseby er ansatt som rådgivere i Publicis MSL.

Helene Huseby har en bachelorgrad i PR og strategisk kommunikasjon fra Høyskolen Kristiania. Ved siden av studiene har Huseby vært styreleder og nestleder i Kommunikasjonsforeningens studentlag. Hun har også hatt flere relevante deltidsstillinger innen politisk kommunikasjon, produkt-PR, sosiale medier og journalistikk.

- Å starte karrieren i et byrå med gode utviklingsmuligheter var viktig for meg. Det var derfor et enkelt valg å søke stillingen hos Publicis MSL. Jeg er allerede i gang med mange spennende prosjekter, og gleder meg til en lærerikhøst, sier Helene Huseby.

Også Hannah Ekelund kommer rett fra Høyskolen Kristiania, hvor hun har tatt en bachelor i kreativ markedskommunikasjon. Ved siden av studiene har Ekelund opparbeidet seg spennende kompetanse gjennom en deltidsstilling i mediebyrå, sponsoransvarlig i markedsavdelingen til Studentunionen ved Høyskolen i Kristiania og bidragsyter i ulike markedsprosjekter.

-Å bli en del av et så dyktig team som fersk rådgiver er veldig spennende. Jeg gleder meg til å lære masse, bidra med fersk kunnskap og vokse i stillingen. Menneskene i Publicis MSL er kompetente, imøtekommende og åpne for nye ideer, så jeg ser frem til en innholdsrik tid, sier Hannah Ekelund.

Byråleder Rolf Aaneland forteller at Publicis MSL er opptatt av nye perspektiver og bli utfordret på måten de løser oppgaver på. Aaneland mener ansettelsen av Ekelund og Huseby tilfører byrået spennende kompetanse som kompletterer det solide rådgiverlaget i Publicis MSL.

- I Publicis har vi lang erfaring med å utvikle talenter, og vi la tidlig merke til potensialet i Helene og Hannah. Begge har spennendeerfaring og er godt oppdatert både på kommunikasjon og samfunnsutvikling, så jeg er trygg på at de er gode tilskudd til vårt team, avslutter Rolf Aaneland.

 

Les mer her: Kom24.no