Anette Kjølberg til Publicis MSL

Anette Kjølberg er ansatt som spesialrådgiver for profilmarkedsføring, og blir en del av Publicis MSLs satsning på profilmarkedsføring

Publicis MSL ansetter Anette Kjølberg som spesialrådgiver i markedskommunikasjon. Rekrutteringen gjøres for å forsterke og utvikle satsningen på en stadig mer etterspurt tjeneste.  

Anette Kjølberg har mange års erfaring fra PR-bransjen, og har solid kjernekompetanse innen event- og profilmarkedsføring. Thomas Magnusen, leder for markedskommunikasjon i Publicis MSL, er svært begeistret for byråets nyeste tilskudd.

- Anette har en sjelden god forståelse for kreativ kommunikasjon og en sabla bra teft for interessant historiefortelling. Med seg har hun bred kompetanse som jeg er sikker på at kundene våre kommer til å sette pris på, sier Thomas Magnusen.

Anette Kjølberg kommer til Publicis MSL fra This Is, der hun jobbet som ansvarlig for talentutvikling og event. I Publicis MSL blir hun spesialrådgiver for profilmarkedsføring.

- Jeg falt umiddelbart for gjengen i Publicis MSL, og ikke minst måten byrået er organisert på. Med støtteressurser på tvers av hele Publicis-huset tilbyr vi en integrert og helhetlig tjeneste som er utrolig givende. I tillegg får jeg nye utfordringer med attraktive merkevarer og får samtidig ta del i en spennende utvikling innenfor profilmarkedsføring, sier Anette Kjølberg

Kjølberg blir del av Publicis MSLs team på markedskommunikasjon, og inngår i en større satsing på profilmarkedsføring på tvers av Publicis-byråene Kitchen, Starcom og MSL.

- Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Anette, og spille hennes kompetanse og bakgrunn inn i arbeidet med profilmarkedsføring. Vi opplever stor etterspørsel på tvers av alle våre kunder i Publicis-huset, og jeg er sikker på at Anette kommer til å bidra positivt inn i dette arbeidet, sier ansvarlig for profilmarkedsføring i Publicis MSL, Ida Tabak.

Publicis MSL har en stor og voksende kundeportefølje innen markedskommunikasjon, med blant annet Burger King og Samsung på kundelisten.

- Den beste måten foren merkevare å samarbeide med profiler på, er å finne en gjensidig entusiasme for produkt og merkevare. Gjengen i Publicis MSL har gang på gang vist at de evner å etablere samarbeid som et partnerskap, og ikke som en vanlig reklameplassering, og på den måten klart å skape bransjeledende resultater. Denne holdningen til fagfeltet inspirerer meg veldig, og jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang, avslutter Kjølberg.

Med ansettelsen av Anette, har MSL økt staben med åtte rådgivere gjennom pandemien, og teller nå 15 rådgivere på tvers av avdelingene for selskaps- og markedskommunikasjon.